Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dumneavoastra. Detalii
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Despre BOSE

Compania Bose a fost înființată în 1964 de către Dr. Amar G. Bose, pe atunci profesor de inginerie electrică la Institutul Tehnologic din Massachusetts (MIT). Astăzi, compania este condusă după principiile fondatorii, investind pe termen lung în cercetare cu un obiectiv fundamental: dezvoltarea de noi tehnologii spre beneficiul consumatorului final.

Inovațiile Bose se întind peste decade, găsindu-și utilizarea în multe industrii, creând și transformând noi capitole în domeniul audio. Produsele Bose pentru acasă, pentru mașină, portabile și pentru spații publice au devenit emblematice, schimbând felul în care oamenii ascultă muzică.

Spiritul de creativitate, pasiunea pentru excelență, performanță și devotamentul în asigurarea unei experiențe supreme pentru client sunt acum răspândite în întreaga lume – pot fi găsite oriunde există Bose.

Inregistreaza-te

Fii primul care află! Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu promoțiile și noutățile Bose.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2022 All Audio
designed by headstart.ro