Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dumneavoastra. Detalii
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Confidentialitate

CONFIDENTIALITATE

Datasoft – All Audio va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.

Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Vizitator cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului.  Datasoft – All Audio nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

Prin inscrierea in baza de date a Datasoft – All Audio, Clientul/Cumparatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai Datasoft – All Audio: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii in vederea indeplinirii obiectului Contractului incheiat intre Cumparator si Vanzator, precum si de agentii de stat, guvernamentale, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; cat si de alte companii cu care Datasoft – All Audio poate dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Bunurilor si/sau a Serviciilor etc.

PUBLICITATE

Newsletterele Datasoft – All Audio sunt transmise prin intermediul platformelor partenere (Mailchimp - The Rocket Science Group). Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.

In momentul in care Clientul isi creaza un Cont pe Site, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de notificari comerciale/newslettere.

Clientul isi poate modifica optiunea cu privire la acordul emis catre Vanzator in orice moment:

- prin contactarea Datasoft – All Audio in acest sens.

- prin modificarea setarilor din Contul de client la sectiunea “Detalii cont” – “Editeaza detaliile personale”

- prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesajele comerciale primite de la Vanzator.

Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document.

Inregistreaza-te

Fii primul care află! Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu promoțiile și noutățile Bose.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2022 All Audio
designed by headstart.ro