X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse

Boxa Bluetooth SoundLink Micro Bright Orange

compara...
Descriere

O boxă ce pare micuță. Însă doar până o pornești!

Orice ai face – fie că mergi într-o drumeție, cu bicicleta, pregătești cina sau te relaxezi pur și simplu – ai nevoie de muzică! Așa că am proiectat o boxă care se potrivește oricărei aventuri și conferă sunet impecabil pentu dimensiunile sale. Boxa Bluetooth Bose SoundLink Micro este mică, dar puternică. Robustă și rezistentă la apă. Este prevăzută cu o bandă rezistentă din silicon, așa că o poți lua cu tine oriunde. Atunci când o boxă portabilă sună atât de bine, nu vrei să o mai lași deoparte.

Am pus mult înăuntru. Și se cunoaște în afară!
Fiecare detaliu al boxei Bluetooth Bose SoundLink Micro – de la transductorul special proiectat până la radiatoarele pasive din silicon – este destinat să reproducă sunetul mai bine decât orice altă boxă de aceste dimensiuni. Nu poți face o boxă să sune precum aceasta, decât dacă este proiectată în acest fel de la bun început.

Oriunde ai merge

Oriunde te-ai îndrepta, boxa Bluetooth Bose SoundLink Micro merge cu tine. O poți prinde de bicicletă ori de rucsac, folosind banda super-rezistentă. Poți avea încredere că va ține la fel de bine și prima, și a 1000-a oară.

Rezistă la apă, fără probleme!

În ceea ce privește rezistența la apă, ne-am propus să facem o boxă care să reziste ori de câte ori este udată. Am folosit IPX7 ca grad de referință și am dus standardele și mai departe. Am testat riguros boxa în tot felul de situații. Am construit-o astfel încât să reziste unei căderi în apa din piscină. Sau în ocean. Nu vă panicați dacă vă cade. O scoateți din apă și apăsați play.

Materialele contează

Se mai întâmplă și accidente. Dar asta nu înseamnă că atunci când se întâmplă boxa ta trebuie să se spargă... De aceea am ales cauciuc siliconic pentru exteriorul boxei Bluetooth Bose SoundLink Micro. Acest material de înaltă calitate ne-a ajutat să eliminăm cât mai multe îmbinări, protejând în același timp împotriva zgârieturilor și a unor eventuale fisuri. Asta înseamnă portabilitate – adaptare la orice condiții, indiferent unde ai merge.

Aplicația Bose Connect

Controlezi simplu boxa Bluetooth SoundLink Micro din aplicația Bose Connect. Ai un prieten căruia îi place să fie DJ? Poți schimba dispozitivele prin aplicație și să îi permiți controlul asupra boxei.
Și mai avem! Atunci când volumul înalt nu este suficient, poți folosi aplicația Bose Connect pentru a lega două boxe SoundLink Micro în Modul Party. Sau schimbi la Mod Stereo. Instrumentele și vocea se disting natural – iar muzica va transmite și mai multă emoție.

Bateria

Alte boxe pot avea baterii care să reziste ceva mai mult, dar boxa noastră are o baterie care permite bași impecabili. Toate acestea, oferind 6 ore de audiție cu sunet profund, amplu și plin de viață.

Difuzor

Știți cum e. Multă lume adunată cu un prieten care e pus pe speaker. Te chinui să îi auzi. Ei se chinuie să te audă pe tine. Dar asta e istorie. Acum, SoundLink Micro îți permite să preiei apeluri direct de pe boxă, astfel încât totul e mult mai clar!

Rezistența la apă

Multe boxe par la exterior rezistente la apă. Dar SoundLink Micro rezistă la apă pornind cu interiorul. Aceasta datorită faptului că nu ne-am bazat pe carcasa exterioară pentru a ține apa la distanță. În schimb, am folosit materiale ca siliconul pentru a crea un sigiliu în jurul tehnologiei din interior. Este clasificată conform standardelor IPX7. Și le depășește!

Comenzi vocale Siri și Google
Nu ai telefonul la îndemână? Nicio problemă! Doar apasă și ține apăsat butonul multifuncțional pentru a accesa asistența vocală Siri sau Google a telefonului direct de pe boxă.
Indicații vocale
Faci o conexiune. E simplu. Indicațiile vocale te ghidează în procesul de conectare Bluetooth. Poți să te conectezi la două dispozitive – iar boxa reține cele mai recente 8 dispozitive la care a fost conectată

Specificatii
badge NOU
Tip conexiune Bluetooth (portabile cu acumulator)
Culoare Bright Orange
Raza de acțiune wireless Până la 9 m
Durata bateriei Până la 6 ore
Conectivitate Bluetooth Port Micro-B USB
Timp de încărcare Apx. 4 ore
Articole în cutie Boxa Bluetooth Bose SoundLink Microsoft Cablu USB de încărcare
Boxă
Înălțime 9,83 cm
Adâncime 3,48 cm
Lățime 9,83 cm
Greutate 290,3 g
Comentarii produs
Gigi, SoundLink Micro Bright
14/12/2017 13:42:00

Un sunet parca mai curat decat cel dat de sursa. Probabil au un soft de reconstructie ideala a sinusoidei. Recomand din inima. Nota 10 la toate capitolele.

Iambor Alin Mihai, Boxa Sound Link Micro
16/11/2017 13:32:00

Mini forma, sunet Maxi bun, clar pe orice gen de muzica!!! Firma cea mai serioasa Bose!!!

All Audio – Bose in Romania | 16.11.2017 14:12

Multumim, Alin! Ne bucuram ca sunteti incantat de noua achizitie. Auditii placute si… pe curand!

Scrie un comentariu
Boxa Bluetooth SoundLink Micro http://www.all-audio.ro/userfiles/1f26bd3f-114b-4bd4-92cd-f40b5337cf6a/products/4255562_list.jpg BOSE
4.75 5 0
517.50 RON în stoc
înregistrează-te

Fii primul care află! Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu promoțiile și noutățile Bose.

powered by teamshare
© Copyright 2017 All Audio – Bose in Romania
designed by headstart.ro
Produse