Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dumneavoastra. Detalii
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

Termeni si conditii

Site-ul allaudio.ro are ca scop prezentarea produselor marca Bose. Sunt prezentate caracteristicile acestor produse, asa cum sunt acestea date de producător.

Transportul este gratuit pentru produsele marcate cu oferta speciala ("TRANSPORT GRATUIT"), numai pe teritoriul României.

DEFINITII SI TERMENI

All Audio – este denumirea comerciala a S.C. DATASOFT S.R.L., persoană juridică de naționalitate română, avand sediul social in localitatea Cârcea, str. Fântâna de Piatră nr. 7, jud. Dolj, având număr de ordine în Registrul Comertului J16/596/1998, cod unic de inregistrare fiscala RO10672947.
Vânzător – All Audio.
Cumpărător – persoana fizică / persoana juridică sau orice entitate juridică ce își face un Cont în Site și efectuează o Comandă.
Client – persoana fizică / persoana juridică ce are sau obține acces la CONȚINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispoziție de către All Audio (electronic, telefonic, etc) sau în baza unui acord de utilizare existent între All Audio și acesta și care necesită crearea și utilizarea unui CONT.
Utilizator – orice persoană fizică/juridică înregistrată pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, și-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din secțiunea Termeni și Condiții Generale.
Cont – secțiunea din Site formată dintr-o adresă de e-mail și o parolă care permite Cumpăratorului transmiterea Comenzii și care contine informații despre Client/Cumpărator și istoricul Cumparatorului în Site (comenzi, facturi, garanții, etc.).
Site – domeniul www.allaudio.ro și subdomeniile acestuia.
Comanda – un act electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vanzător și Cumparător prin care Cumpărătorul transmite Vânzătorului, prin intermediul Site-ului intenția sa de a achiziționa Bunuri și Servicii de pe Site.
Bunuri și Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele și serviciile mentionate in Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător Cumpărătorului ca urmare a Contractului încheiat.
Campanie – acțiunea de a expune în scop comercial un număr finit de Bunuri și/sau Servicii având un stoc limitat, pentru o perioadă limitată de timp, stabilită de către Vânzător.
Contract – reprezintă contractul la distanță încheiat între Vânzător și Cumpărător, fără prezența fizică simultană a Vânzătorului și a Cumpărătorului.
Conținut
• toate informațiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
• conținutul oricărui e-mail trimis Cumpărătorilor de către Vânzător prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
• orice informație comunicată prin orice mijloc de către un angajat al Vânzătorului către Cumparator, conform informațiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
• informații legate de Bunurile și/sau Serviciile și/sau tarifele practicate de Vânzător într-o anumită perioadă;
• informații legate de Bunurile și/sau Serviciile și/sau tarifele practicate de către un terț cu care Vânzătorul are încheiate contracte de parteneriat, într-o anumită perioadă;
• date referitoare la Vânzător, sau alte date privilegiate ale acestuia.
Rating – modalitate de exprimare a gradului de satisfacție a unui Utilizator/Client/Cumpărător față de un produs. Rating-ul se exprimă sub forma de stele, fiecare produs putând primi un punctaj de la o stea la cinci stele.
Orice Comentariu va fi verificat și aprobat în prealabil de către Admin, în scopul respectării unui limbaj corect și decent. Comentariile, întrebările ori răspunsurile care dețin cuvinte vulgare sau insulte vor fi șterse.
Admin – reprezentantul Vânzătorului desemnat pentru administrarea domeniului www.all-audio.ro
Document – prezentele Termene și Condiții.
Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor și/sau a promoțiilor desfășurate de Vânzător într-o anumită perioadă, fără niciun angajament din partea Vânzatorului cu referire la informațiile conținute de acesta.
Tranzacție – încasarea sau rambursarea unei sume rezultată din vânzarea unui Bun și/sau Serviciu de către All Audio Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vânzător, indiferent de modalitatea de livrare.
Taxa de timbru verde – valoarea exprimată în lei, plătită de către Vânzător către societatea autorizată cu preluarea operațiunilor de colectare, transport și valorificare/reciclare a deșeurilor echipamentelor electrice și electronice, astfel cum este prevăzut de legislația în vigoare.
Specificații – toate specificațiile și/sau descrierile Bunurilor și Serviciilor așa cum sunt precizate în descrierea acestora.

DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin înregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vânzătorul își derulează operațiunile comerciale.
Notificarea primită de către Cumpărător după efectuarea Comenzii are rol de informare și nu reprezintă acceptarea Comenzii. Această notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.
Pentru motive justificate, Vânzătorul își rezervă dreptul să modifice cantitatea Bunurilor și/sau Serviciilor din Comandă. Dacă modifica cantitatea de Bunuri și/sau Servicii din Comandă, va anunța Cumpărătorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispoziția Vânzătorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitată.
Contractul se consideră încheiat între Vânzător și Cumpărător în momentul primirii de către Cumpărător de la Vânzător, prin intermediul poștei electronice și/sau SMS a notificării de expediere a Comenzii.
Pentru Comenzile ce urmează a fi livrate la showroom-ul All Audio - Bose Excellence Center, prețurile și rezervările Bunurilor și/sau Serviciilor sunt valabile 72 (saptezecișidouă) de ore de la înregistrarea Comenzii de către Cumpărător.
2.6. Documentul și informațiile puse la dispoziție de catre Vânzător pe Site vor sta la baza Contractului, în completarea acestuia fiind certificatul de garanție emis de către Vanzator sau de un furnizor al acestuia pentru Bunurile achiziționate.


POLITICA DE VÂNZARE ONLINE

Accesul în vederea efectuării unei Comenzi îi este permis oricărui Client/Cumpărător.
Pentru motive justificate, All Audio își rezervă dreptul de a restricționa accesul Clientului/Cumpărătorului în vederea efectuării unei Comenzi și/sau la unele din modalitățile de plată acceptate, în cazul în care consideră că în baza conduitei sau a activității Clientului/Cumpărătorului pe Site, acțiunile acestuia ar putea prejudicia în vreun fel All Audio. În oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumpărătorul se poate adresa Departamentului de Relații cu Clientii al All Audio, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea măsurilor menționate.
Comunicarea cu Vânzătorul se poate realiza prin interacțiunea directă cu acesta sau prin adresele menționate la secțiunea “Contact” din Site. Vânzătorul are libertatea de a gestiona informațiile primite fără a fi nevoit să aducă justificări pentru aceasta.
All Audio poate publica pe Site informații despre Bunuri și/sau Servicii și/sau promoții practicate de către acesta, într-o anumită perioadă de timp și în limita stocului disponibil.
Toate tarifele aferente Bunurilor și/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate în lei (RON) și includ T.V.A.
În condițiile prevazute de lege, prețul Bunurilor electronice afișat pe Site include Taxa de timbru verde. În cazul în care Clientul/Cumparatorul solicită detalii cu privire la suma exactă adaugată la prețul Bunului, acesta va contacta Departamentul de Relații cu Clienții All Audio.
În cazul plăților online, Vânzătorul nu este/nu poate fi făcut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumpărător, incluzând, dar nelimitându-se la comisioane de conversie valutară aplicate de catre banca emitentă a cardului acestuia, în cazul în care moneda de emitere a acestuia diferă de RON. Responsabilitatea pentru această acțiune o poartă numai Cumpărătorul.
Toate informațiile folosite pentru descrierea Bunurilor și/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice/dinamice/prezentari multimedia etc.) nu reprezintă o obligație contractuală din partea Vânzătorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.
Dupa 14 (paisprezece) zile de la achiziționarea unui Bun sau Serviciu, Cumpărătorului i se poate solicita înscrierea unui Review legat de Bunul sau Serviciul achiziționat. Solicitarea va fi transmisă către adresa de email înscrisă de Cumpărător în Cont. În acest fel, Cumpărătorul contribuie la informarea altor posibili Utilizatori/ Clienți/ Cumpărători de pe Site și se implică activ în dezvoltarea de noi Servicii și în detalierea caracteristicilor Bunurilor.

DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ ȘI INDUSTRIALĂ

Conținutul, astfel cum este definit în preambul, incluzând, dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text și/sau conținut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusivă All Audio sau a partenerilor, fiindu-le rezervate toate drepturile obținute în acest sens în mod direct sau indirect (prin licențe de utilizare și/sau publicare).

Clientului/Cumpărătorului nu ii este permisă copierea, distribuirea, publicarea, transferul către terțe părți, modificarea și/sau alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricărui Conținut în orice alt context decât cel original intenționat de All Audio, includerea oricarui Conținut în afara Site-ului, îndepărtarea însemnelor care semnifică dreptul de autor al All Audio asupra Conținutului, precum și participarea la transferul, vânzarea, distribuția unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afișarea Conținutului, decât cu acordul scris expres al All Audio.

Orice Conținut la care Clientul/Cumpărătorul are și/sau obține acces prin orice mijloc, se află sub incidența Documentului, în cazul în care Conținutul nu este însoțit de un acord de utilizare specific și valid încheiat între All Audio și acesta, și fără nicio garanție implicit sau expres formulată din partea All Audio cu referire la acel Conținut.

Clientul/Cumpărătorul poate copia, transfera și/sau utiliza Conținut numai în scopuri personale sau non-comerciale, numai în cazul în care acestea nu intră în conflict cu prevederile Documentului.
În cazul în care All Audio conferă Clientului/Cumpărătorului dreptul de a utiliza sub forma descrisă într-un acord de utilizare distinct, un anumit conținut, la care Clientul/Cumpărătorul are sau obține acces în urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor conținuturi definite în acord, numai pe perioada existenței acestuia sau acestor conținuturi pe site sau a perioadei definite în acord, conform condițiilor definite, în cazul în care acestea există și nu reprezintă un angajament contractual din partea All Audio pentru respectivul Client/Cumparator sau oricare alt terț care are/obține acces la acest conținut transferat, prin orice mijloc și care ar putea fi sau este prejudiciat în orice mod de pe urma acestui conținut, în timpul sau după expirarea acordului de utilizare.

Niciun Conținut transmis către Client sau Cumpărător, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobândit de acesta prin accesare, vizitare și/sau vizualizare nu constituie o obligație contractuală din partea All Audio și/sau al angajatului/prepusului All Audio care a mijlocit transferul de Conținut, în cazul în care aceasta există, față de respectivul conținut.

Este interzisă orice utilizare a Conținutului în alte scopuri decât cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care îl insoțește, în cazul în care acesta există.

COMANDA

Clientul/Cumpărătorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adăugarea Bunurilor dorite în coșul de cumpărături, urmând a finaliza Comanda efectuând plata prin una dintre modalitățile indicate. Odată adaugat în coșul de cumpăraturi, un Bun este disponibil pentru achiziție în măsura în care există stoc disponibil pentru aceasta. Adăugarea unui Bun în coșul de cumpărături, în lipsa finalizării Comenzii, nu atrage după sine înregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automată a Bunului.
Prin finalizarea Comenzii, Cumpărătorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete și adevărate la data plasării Comenzii.
Prin finalizarea Comenzii, Cumpărătorul consimte ca Vânzătorul poate sa îl contacteze, prin orice mijloc disponibil, agreat de Vânzător, în orice situație în care este necesară contactarea Cumpărătorului.
Vânzătorul poate anula Comanda efectuată de catre Cumpărător, în urma unei notificări prealabile adresate Cumpărătorului, fara nicio obligație ulterioara a vreunei părți față de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese în următoarele cazuri:
Neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzacției, în cazul plății online;
invalidarea tranzacției de către procesatorul de carduri agreat de All Audio, în cazul plății online;
datele furnizate de către Client/Cumpărător, pe Site sunt incomplete și/sau incorecte.

LIVRARE

Livrăm GRATUIT din depozitul central, prin curierat rapid orice produs comandat, indiferent de valoarea comenzii.
În cazul comenzilor cu plata ramburs plasate până în ora 15, după confirmarea disponibilității, coletul va fi expediat în aceeași zi către dvs.
Pentru comenzile achitate prin OP sau cu card bancar, după confirmarea disponibilității, coletul va fi expediat în următoarea zi lucrătoare către dvs.

POLITICA DE RETUR

Cumpărătorul are dreptul să se retraga din Contract, respectiv să returneze un Bun sau să renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea niciunui motiv și fără a suporta alte costuri decât cele de livrare.
Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:
– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat
– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese,
În cazul în care Cumpărătorul decide să se retragă din Contract, acesta va putea completa online Formularul de retur ce se regăsește aici
În cazul în care Clientul/Cumpărătorul solicită retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv.

În cazul în care Comanda este achitată, Vânzătorul va rambursa suma în maxim 14 (paisprezece) zile de la data informării Vânzătorului de către Cumpărător asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnată după cum urmează:
pentru Comenzile achitate cu card online - prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;
pentru Comenzile achitate cu Op/ramburs/Card bancar - prin virament bancar;

Vânzătorul va putea amâna rambursarea sumei până la primirea și verificarea stării Bunurilor vândute sau până la primirea unei dovezi conform căreia acestea au fost expediate, în cazul în care nu s-a oferit sa recupereze el însuși Bunurile (se va lua data cea mai recentă).
6.9. În cazul in care un Bun și/sau Serviciu comandat de către Cumpărător, nu poate fi livrat de către Vânzător, acesta din urmă va informa Clientul/Cumpărătorul asupra acestui fapt și va returna în contul Cumpărătorului contravaloarea Bunului și/sau Serviciului, în termen de maxim 7 (șapte) zile de la data la care Vânzătorul a luat la cunoștință acest fapt sau de la data la care Cumparatorul și-a exprimat în mod expres intenția de reziliere a Contractului.

BUNURI/SERVICII PENTRU CARE NU SE ASIGURĂ DREPTUL DE RETRAGERE

Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract următoarele:

- contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a Contractului de către Vanzator;

- furnizarea de Bunuri și/sau servicii al căror preţ depinde de fluctuaţiile de pe piaţa financiară pe care Vanzatorul nu le poate controla şi care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;

- furnizarea de Bunuri confecţionate după specificaţiile prezentate de Cumparator sau personalizate în mod clar;

- furnizarea de Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;

- furnizarea de Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de Cumparator (ex. căști intra-auriculare)

- produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire excesivă și/sau intervenții neautorizate etc

- furnizarea de Bunuri care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

- contractele în cazul cărora Cumpărătorul a solicitat în mod special Vânzătorului să se deplaseze la domiciliul său pentru a efectua lucrări urgente de reparaţie, de întreţinere sau de instalare.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

1.1. SC Datasoft SRL – All Audio este operator de date cu caracter personal.

1.2. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Datasoft srl – All Audio are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

1.3. Scopul colectarii datelor este:

– informarea Cumparatorilor/Vizitatorilor privind situatia Contului lor, inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si/sau serviciile achizitionate, precum si de transmitere a voucherelor de reducere obtinute in urma finalizarii unei comenzi

– trimiterea de Newslettere si/sau înștiințări periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail)

– de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Cumparatorului/Vizitatorului.

1.4. Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda, Cumparatorul/Vizitatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Datasoft – All Audio, operator de date cu caracter personal, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate, transferate și prelucrate, in scopul prevazut mai sus la punctul 1.3.

În calitate de utilizator* al site-ului Datasoft SRL – All Audio, trebuie să furnizaţi datele personale, acestea fiind necesare pentru validarea comenzii, livrarea bunurilor şi emiterea facturilor pentru bunurile livrate / serviciile prestate. Refuzul completării acestor date determină imposibilitatea livrării comenzii lansate on–line.

*Prin termenul "utilizator" al site-ului se înţelege orice vizitator care se înregistrează prin completarea datelor personale într-un formular de înregistrare, care îi va folosi la comandarea produselor afișate pe site.

1.5. Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor   garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa catre Datasoft srl – All Audio.

 1.6. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: str. Fantana de Piatra nr. 7, localitatea Carcea, jud. Dolj, catre SC Datasoft SRL – All Audio, puteti solicita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme statusul datelor dumneavoastra personale.

1.7. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: str. Fantana de Piatra nr. 7, localitatea Carcea, jud. Dolj, in atentia SC Datasoft SRL – All Audio, va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:

1.7.1. rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;

 1.7.2. transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

1.7.3. notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

1.8. De asemenea, Datasoft SRL - All Audio poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului/Vizitatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate la punctul 1.3., prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii,  furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a  Bunurilor si Serviciilor noastre, asigurători.

1.9. În cazul optării pentru plata online, procesarea datelor se face pe serverele companiei care furnizează aceste servicii (ING WebPay). SC Datasoft SRL – All Audio nu solicită și nu stochează date referitoare la cardul dumneavoastră.

1.10. Informatiile Cumparatorului/Vizitatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

1.11 Securitatea datelor personale

Informatiile sunt pastrate in baze de date SQL securizate impotriva accesului neautorizat atat prin solutii software (liste stricte de acces in retea/firewall), cat si fizic - serverele sunt colocate in DataCentere de ultima generatie cu acces restrictionat si monitorizare video permanenta.

SC Datasoft SRL – All Audio certifică faptul ca vă respectă drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum și a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificările ulterioare.

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul Datasoft srl – All Audio, va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care au inițiat această acțiune.

Pentru relații suplimentare cu privire la modul de procesare a datelor personale vă invităm să ne contactați folosind formularul de contact disponibil pe site.

Confidențialitate

Datasoft – All Audio va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.

Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Vizitator cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului.  Datasoft – All Audio nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

Prin inscrierea in baza de date a Datasoft – All Audio, Clientul/Cumparatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai Datasoft – All Audio: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii in vederea indeplinirii obiectului Contractului incheiat intre Cumparator si Vanzator, precum si de agentii de stat, guvernamentale, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; cat si de alte companii cu care Datasoft – All Audio poate dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Bunurilor si/sau a Serviciilor etc.

Publicitate

Newsletterele Datasoft – All Audio sunt transmise prin intermediul platformelor partenere (Mailchimp - The Rocket Science Group). Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.
In momentul in care Clientul isi creaza un Cont pe Site, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de notificari comerciale/newslettere.
Clientul isi poate modifica optiunea cu privire la acordul emis catre Vanzator in orice moment:
- prin contactarea Datasoft – All Audio in acest sens
- prin modificarea setarilor din Contul de client la sectiunea “Detalii cont” – “Editeaza detaliile personale”
- prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesajele comerciale primite de la Vanzator.

Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document.

Plăți online

În cazul plăților online, plata serviciilor de pe acest website este efectuată prin intermediul soluțiilor de plată online oferite de ING Bank.

Informațiile privind datele cardului bancar (număr de card, data expirării etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele Datasoft (All Audio).

In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastră sunt introduse direct în sistemele Visa sau MasterCard, iar în cazul în care cardul dumneavoastră a fost emis de către o bancă certificată în sistemul 3D Secure, autorizarea tranzacției se face doar după autentificarea dumneavoastră în acest sistem - introducerea unui cod/parolă secretă stiută numai de dumneavoastră, similar codului PIN la tranzacțiile de la ATM.

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONȚINUTUL SITE-ULUI [www.allaudio.ro] SAU DE A AFECTA PERFORMANȚELE SERVERULUI PE CARE RULEAZĂ SITE-UL [www.allaudio.ro],  VA FI CONSIDERATĂ O TENTATIVĂ DE FRAUDARE A SITE-ULUI [www.allaudio.ro]  ȘI VA PUNE ÎN MIȘCARE CERCETAREA PENALĂ îIMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) ÎNCERCAT ACEST FAPT.

înregistrează-te

Fii primul care află! Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu promoțiile și noutățile Bose.

powered by teamshare
© Copyright 2018 All Audio – Bose in Romania
designed by headstart.ro
Produse
-200 Lei
Pachet Casti SoundSport Pulse cu carcasa incarcare CADOU
Cod 762518-0010-772130-0010
în stoc
"> Pret vechi: 1.190,00 Lei (-200 Lei)
Preț 990,00 Lei
Pret vechi: 1.190,00 Lei (-200 Lei)
în stoc
-200 Lei
Pachet Casti SoundSport Wireless cu carcasa incarcare CADOU
Cod 761529-0020-772130-0010
în stoc
"> Pret vechi: 990,00 Lei (-200 Lei)
Preț 790,00 Lei
Pret vechi: 990,00 Lei (-200 Lei)
în stoc
Boxa Bluetooth SoundLink Micro
Cod 783342-0900
în stoc
Preț 585,00 Lei
în stoc
Boxa portabila SoundWear Companion
Cod 771420-0010
în stoc
Preț 1.450,00 Lei
în stoc
Boxa Bluetooth SoundLink Micro
Cod 783342-0900
în stoc
Preț 585,00 Lei
în stoc
Boxa portabila SoundWear Companion
Cod 771420-0010
în stoc
Preț 1.450,00 Lei
în stoc
-200 Lei
Pachet Casti SoundSport Wireless cu carcasa incarcare CADOU
Cod 761529-0020-772130-0010
în stoc
"> Pret vechi: 990,00 Lei (-200 Lei)
Preț 790,00 Lei
Pret vechi: 990,00 Lei (-200 Lei)
în stoc