X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse

Confidentialitate

Confidențialitate

All Audio se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți și să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clientii săi, precum și în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului și a ofertelor acestuia. Compania va reține datele personale și le va folosi în scopul informării utilizatorilor privind situația contului de pe www.allaudio.ro, privind evoluția și starea comenzilor, precum și în evaluarea produselor și serviciilor oferite.

All Audio poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newslettere și poate trimite felicitări, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

All Audio nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de e-mail pe site-ul All Audio poate opta pentru ștergerea acesteia din baza noastră de date.
De asemenea, dacă utilizatorii nu mai doresc să primească newsletterul www.allaudio.ro, se pot dezabona utilizând linkul din footer-ul newsletterulului Bose în România primit prin e-mail.

Pentru informare, suport, sesizări sau reclamații, ne puteți contacta la adresa office@allaudio.ro.

înregistrează-te

Fii primul care află! Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu promoțiile și noutățile Bose.

powered by teamshare
© Copyright 2017 All Audio – Bose in Romania
designed by headstart.ro
Produse