Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dumneavoastra. Detalii
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Casti pentru somn Bose Sleepbuds II

compara...
Descriere

Nu po╚Ťi dormi?

Stresul zilnic. Sfor─âit. Vecini g─âl─âgio╚Öi. ╚śtirile zilei. Sunt multe aspecte care te pot ╚Ťine treaz. V─â prezent─âm c─â╚Ötile pentru somn Bose Sleepbuds II. Micu╚Ťe ╚Öi confortabile, Bose Sleepbuds func╚Ťioneaz─â cu aplica╚Ťia Bose Sleep pentru a reda sunete de relaxare care v─â ajut─â s─â adormi╚Ťi ╚Öi folosesc tehnologia de mascare a zgomotului pentru a dormi întreaga noapte.

Spre deosebire de c─â╚Ötile audio, Bose Sleepbuds nu redau muzic─â din streaming sau podcasturi. Ele redau con╚Ťinut din aplica╚Ťia Bose Sleep.

 

C─â╚Öti micu╚Ťe +  o aplica╚Ťie simpl─â = solu╚Ťia pentru a dormi bine

 

Bose Sleepbuds II. C─â╚Öti wireless proiectate special pentru somn. Vârfurile confortabile pentru urechi blocheaz─â pasiv zgomotul, în timp ce sunetele de relaxare v─â ajut─â s─â dormi╚Ťi pe parcursul nop╚Ťii. Pân─â la 10 ore de func╚Ťionare cu o singur─â înc─ârcare. Plus 3 înc─ârc─âri adi╚Ťionale din carcas─â.

 

Aplica╚Ťia Bose Sleep.

Bose Sleepbuds II func╚Ťioneaz─â cu aplica╚Ťia Bose Sleep pentru a v─â oferi o colec╚Ťie de 40 de sunete, incluzând sunete de mascare a zgomotului ╚Öi con╚Ťinut proiectate de Bose. Alege╚Ťi-le pe cele favorite pentru a le desc─ârca în c─â╚Öti ╚Öi personaliza╚Ťi ╚Öi alte set─âri, precum o alarm─â personal─â.

 

Cum am îmbun─ât─â╚Ťit Sleepbuds II. De la o nou─â baterie ╚Öi drivere audio mai puternice ╚Öi pân─â la o colec╚Ťie mai mare de sunete, am adus îmbun─ât─â╚Ťiri semnificative variantei ini╚Ťiale Sleepbuds, astfel încât s─â v─â pute╚Ťi odihni lini╚Öti╚Ťi.

 

Dormi╚Ťi mai bine – de seara ╚Öi pân─â diminea╚Ťa

O rutin─â bun─â de sear─â duce la un somn s─ân─âtos ╚Öi odihnitor. Bose Sleepbuds II sunt proiectate pentru toate etapele de somn – de atunci când v─â a╚Öeza╚Ťi în pat pentru a v─â relaxa dup─â o zi lung─â ╚Öi pân─â la somnul de dup─â miezul nop╚Ťii. Astfel încât s─â v─â trezi╚Ťi energiza╚Ťi.

 

Tehnologie testat─â de utilizatori

Într-un studiu sponsorizat de Bose ╚Öi efectuat de Universitatea Colorado Anschutz ╚Öi Centrul pentru Inova╚Ťii UCHealth CARE, s-a dovedit clinic faptul c─â tehnologia Bose sleep a ajutat utilizatorii s─â adoarm─â mai repede.

Același studiu a revelat și că:

  • To╚Ťi participan╚Ťii au considerat c─â zgomotul a fost blocat efectiv, inclusiv sfor─âitul ╚Öi zgomotul ora╚Öului
  • 76% dintre participan╚Ťi au sim╚Ťit c─â este mai u╚Öor s─â doarm─â f─âr─â întreruperi de-a lungul nop╚Ťii
  • 8 din 10 participan╚Ťi au raportat o calitate a somnului îmbun─ât─â╚Ťit─â

 

Aplica╚Ťia Bose Sleep

V─â personaliza╚Ťi somnul

Controlul complet al c─â╚Ötilor Sleepbuds este la o atingere distan╚Ť─â. Explora╚Ťi colec╚Ťia de sunete ╚Öi desc─ârca╚Ťi-le pe cele preferate pentru a v─â construit ritualul propriu de noapte. Pute╚Ťi, de asemenea, s─â seta╚Ťi o alarm─â personal─â ╚Öi s─â accesa╚Ťi op╚Ťiuni precum Modul Phone-free.

 

                                                                                 

 

Sunetele pe care s─â dormi╚Ťi

Alege╚Ťi din 40 de sunete – de la con╚Ťinut relaxant care s─â v─â lini╚Öteasc─â pân─â la sunete pentru mascarea zgomotului proiectate special de Bose pentru a acoperi orice întrerupere din timpul nop╚Ťii. Iar prin update-uri viitoare de software vor fi ad─âugate ╚Öi mai mult con╚Ťinut.

 

Mascarea zgomotului

Sunete pentru somn optimizate s─â func╚Ťioneze toat─â noaptea împreun─â cu design-ul de blocare a zgomotului care acoper─â sunete precum sfor─âitul, traficul ╚Öi conversa╚Ťiile.

 

Liniștire

Medii ambientale, de relaxare, proiectate s─â aduc─â lini╚Öte, pentru a v─â ajuta s─â adormi╚Ťi ╚Öi pute╚Ťi dormi toat─â noaptea.

 

Sunete din natur─â

Sunete din natur─â care v─â transport─â în spa╚Ťii lini╚Ötitoare, astfel încât v─â ave╚Ťi un somn u╚Öor întreaga noapte.

 

Lini╚Öte ╚Öi pace. Atunci când ai nevoie cel mai mult.

Un sfor─âit brusc. Sau un râs zgomotos la petrecerea vecinilor de deasupra. Schimb─ârile nea╚Öteptate de zgomote v─â pot întrerupe somnul. Tehnologia de mascare a zgomotului combin─â blocarea pasiv─â cu sunetele de mascare a zgomotului pentru a acoperi perturb─ârile care altfel v─â pot trezi.

 

Blocarea pasiv─â a zgomotelor

Bose Sleepbuds sunt proiectate s─â se potriveasc─â în urechi f─âr─â s─â deranjeze, în timp ce vârful din silicon formeaz─â un sigiliu delicat ╚Öi confortabil pentru reducerea pasiv─â a zgomotului.

 

Sunetele de mascare a zgomotului

Sunetele noastre sunt optimizate pentru a fi redate consistent ╚Öi în combina╚Ťia potrivit─â de frecven╚Ťe pentru a face zgomotele nedorite mai pu╚Ťin perceptibile de c─âtre creier.

 

Dormi╚Ťi confortabil întreaga noapte

 

Bose Sleepbuds r─âmân în urechi, chiar ╚Öi când v─â mi╚Öca╚Ťi

Pentru ca o casc─â s─â v─â ajute s─â dormi╚Ťi, trebuie s─â r─âmân─â la locul s─âu confortabil întreaga noapte. Vârfurile unice pentru urechi pe care le-am proiectat exclusiv astfel încât Sleepbuds-urile s─â ofere o potrivire perfect─â. V─â pute╚Ťi întoarce oricum dori╚Ťi – abia ve╚Ťi observa c─â le purta╚Ťi.

                                                                                         
 

Confortul st─â în detalii

Vârfurile noastre din silicon sunt netede, dar rezistente ╚Öi se muleaz─â pe forma urechii. Sunt disponibile în trei m─ârimi pentru o potrivire perfect─â.

Cu un design inovator, Bose Sleepbuds v─â ajut─â s─â dormi╚Ťi confortabil, în fiecare noapte.

Specificatii
Tip casca Cu mascarea zgomotului
Wireless
Model In ear
Culoare Silver
Articole în cutie Bose Sleepbuds II Carcasa de încărcare Vârfurile în 3 dimensiuni Cablu USB Ghid de încărcare rapidă
Autonomia bateriei Până la 10 ore
Timp de încărcare 6 ore
Lungime fir Cablu USB 1 m
Aplicatie Bose Sleep
Carcas─â
L─â╚Ťime 7,69 cm
├Än─âl╚Ťime 7,69 cm
Adâncime 2,64 cm
Căști
├Än─âl╚Ťime 2,49 cm
L─â╚Ťime 2,79 cm
Adâncime 1,27 cm
Greutate 2,27 g
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Inregistreaza-te

Fii primul care afl─â! Aboneaz─â-te la newsletter pentru a fi la curent cu promo╚Ťiile ╚Öi nout─â╚Ťile Bose.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2022 All Audio
designed by headstart.ro