X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse

Despre noi

Suntem All Audio (Datasoft srl ), unicul distribuitor al sistemelor Bose în Romania. Oferim soluții complete audio-video: sisteme home cinema, boxe bluetooth si wi-fi, boxe pentru exterior, sisteme audio profesionale.

Cere o demonstrație și ascultă sunetul inovației! Din 1964, când dr. Amar G. Bose a dezvoltat primele sisteme acustice, aducem contribuții susținute tehnologiilor și produselor noastre, pentru a oferi cele mai inovatoare și performante soluții.

Case care cântă. Posibilitatea de a accesa muzica preferată wireless din orice încăpere, din surse multiple, având conținut sau volum diferit. Pot fi instalate și configurate simplu, fără a aduce modificări asupra proiectelor de amenajare deja stabilite sau finalizate.

Sisteme acustice pentru cele mai reușite petreceri, pentru birou, jocuri sau filme, pentru terasă, grădină sau pentru ambarcațiuni.

Cele mai utile și inovatoare gadget-uri. Boxe Bluetooth care încap în palmă și uimesc prin sunetul ireproșabil, mini-sisteme ce devin punctul principal al petrecerii, radio-ul câtorva generații cu opțiunile avansate ale prezentului. Căștile pentru călătorii, activități sportive sau de afaceri devin refugii de liniște și relaxare.

Soluții profesionale. De mai bine de trei decenii, Bose dezvoltă sisteme acustice care împlinesc cele mai exigente cerințe din mediul profesional. De la sectorul HoReCa până la săli de concerte, stadioane și biserici.

Soluții creative pentru cele mai înalte performanțe. Proiectăm și dezvoltăm împreună.

înregistrează-te

Fii primul care află! Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu promoțiile și noutățile Bose.

powered by teamshare
© Copyright 2017 All Audio – Bose in Romania
designed by headstart.ro
Produse