X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Soundbar Solo 5 TV

compara...
Descriere

TV-ul tău arată impecabil. E timpul să și sune impecabil!

Sistemul audio pentru TV Bose Solo 5 este un soundbar compact ce aduce sunet considerabil superior pentru toate programele TV preferate. Este proiectat pentru a reproduce sunetul cu claritate, de la dialoguri până la detalii. Iar pentru și mai multă claritate, modul Dialog face ca fiecare cuvânt să fie mai ușor de auzit. Acest soundbar este atât de versatil încât îl poți plasa aproape oriunde. Iar prin conectivitatea Bluetooth poți asculta wireless muzica preferată, de asemenea.

Soundbar compact, conferă sunet considerabil superior boxelor TV-ului
Mod Dialog, pentru a auzi fiecare cuvânt clar și detaliat
Bluetooth încorporat pentru streaming de muzică wireless din telefon, tabletă sau computer
O singură conexiune la TV
Telecomanda universală controlează TV, modul bas, conexiuni Bluetooth și altele

Auzi mai mult. Și mai bine!

Design-ul elegant al TV-ului tău este de admirat. Din pacate, este prea puțin spațiu inclus pentru boxe... Asta înseamnă că pasajele la intensitate scăzute ori dialogurile nu se aud prea bine... Sistemul audio pentru TV Bose Solo 5 reprezintă o soluție ușoară, cu tehnologii care conferă sunet clar, impecabil, ce depășește cu mult capacitățile oricărui TV. Iar cu Modul de dialog fiecare cuvânt este mai ușor de înțeles, fără a fi nevoie să faci reglaje de la o scenă la alta.

Îl instalezi foarte ușor!

De fapt, "instalare" este mult spus... Doar conectezi sistemul audio Bose Solo 5 la TV cu un singur cablu audio (optic, coaxial sau analogic, în funcție de preferințe). Sistemul recunoaște automat tipul de cablu folosit. Soundbar-ul Bose Solo 5 este atât de versatil încât îl poți plasa oriunde, în fața TV-ului, pe un raft sau chiar pe perete.


Să auzim bașii!

Programe TV. Concerte live. Seriale de suspans. Uneori știi că ai vrea mai mult bas atunci când vizionezi la TV. Acum poți începe - ajustezi controlul bașilor după bunul plac, cu soundbar-ul Bose Solo 5 TV. Simplu, din telecomandă.

Control universal

Controlezi Blu-ray player-ul, conectivitatea Bluetooth și consola de gaming cu telecomanda universală inclusă în pachet.
Controlezi cu ușurință atât sistemul, cât și majoritatea surselor conectate la TV.

Specificatii
Tip Soundbar
Active
Conectare Bluetooth
Culoare Black
Conectivitate Bluetooth, Intrare audio optica (digitala), Intrare coaxiala (digitala), Intrare auxiliară 3.5 mm (analogica)
Articole în cutie Sistemul Bose® Solo 5 TV, Telecomandă universală, Cablu de alimentare, Cablu audio digital optic, Cablu audio digital coaxial
Soundbar
Înălțime 7 cm
Lățime 54,80 cm
Adâncime 8,6 cm
Greutate 1,69 kg
Telecomandă
Înălțime 10,4 cm
Lățime 4 cm
Adâncime 1,10 cm
Greutate 141,7 g
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Soundbar Solo 5 TV http://www.all-audio.ro/userfiles/1f26bd3f-114b-4bd4-92cd-f40b5337cf6a/products/4008133_list.jpg BOSE
1190.00 RON în stoc

Produse recomandate

Suport perete WB-120
Cod 722713-0010
La comanda
Preț 150,00 Lei
La comanda
înregistrează-te

Fii primul care află! Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu promoțiile și noutățile Bose.

powered by teamshare
© Copyright 2018 All Audio – Bose in Romania
designed by headstart.ro