X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse

Divizia de Sisteme Profesionale Bose

Despre Sistemele Profesionale Bose

De mai bine de trei decenii, dezvoltăm sisteme acustice care să îndeplinească cele mai pretențioase cerințe cu aplicare în mediul profesional. De mai bine de 4 decenii, proiectăm sisteme acustice care să îndeplinească cele mai exigente cerințe din domeniul profesional: amfiteatre, săli de spectacol, de teatru, biserici sau lăcașuri de cult, arene sportive, rețele retail, clădiri de birouri, unități sanitare, de agrement sau HoReCa. Divizia Bose Pro a dezvoltat difuzoare inovatoare, electronică și softuri pentru cele mai variate aplicații audio.

Sistemele Profesionale Bose reprezintă o întreagă divizie de ingineri, traineri, specialiști tehnici și echipe de suport pentru vânzări. Totul pentru a oferi sprijin unei rețele globale de dealeri și echipelor de instalare. Acestea presupun informații generale și tehnice asupra produselor, materiale demonstrative, resurse utile pentru proiectare și alte materiale. Înarmați cu aceste instrumente, oferim servicii ireproșabile pe tot parcursul derulării proiectului, precum și service de înalt profesionalism.

Astăzi Bose poate fi auzit oriunde calitatea sunetului este importantă: de la Jocurile Olimpice la Capela Sixtină și până la navetele spațiale NASA. De la înființare, în 1964, Bose s-a concentrat pe stabilirea standardelor pentru inovație în fiecare domeniu al tehnologiei audio. Pe parcursul anilor, pasiunea noastră pentru perfecțiune și dedicația puternică pentru cercetare ne-au adus reputație la nivel mondial, fiind cunoscuți drept unul din cele mai respectate nume în domeniul audio.

Vă invităm să vizitați site-ul diviziei de sisteme profesionale Bose, pro.bose.com, pentru a vă face o idee de ansamblu asupra produselor din această gamă, cât și a posibilităților nelimitate de aplicare, proiectare și instalare.

Pentru informații complete și detaliate asupra oricărui produs sau serviciu, nu ezitați să ne contactați. Vom găsi împreună cea mai potrivită soluție de sonorizare pentru afacerea sau pasiunea dumneavoastră.

înregistrează-te

Fii primul care află! Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu promoțiile și noutățile Bose.

powered by teamshare
© Copyright 2017 All Audio – Bose in Romania
designed by headstart.ro
Produse