X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Acest produs nu mai face parte din oferta!

Casti SoundTrue Around Ear Mint

Descriere

PRODUS DESIGILAT

Produsul a fost folosit ca demo in showroom. Prezinta urme fine de utilizare.

Design-uri fresh, potrivite stilului tău

Am proiectat căștile Bose SoundTrue gândindu-ne la tine. Sunt concepute astfel încât muzica ta să sune mai bine, conferind sunet profund și clar pentru tot ce preferi. Sunt atât de ușoare și confortabile, că s-ar putea să uiți că le porți... Dar rezistă la sarcini grele, făcute să țină pasul cu ritmul tău de viață. Sunt disponibile în variantele around-ear și on-ear și au o serie de noi design-uri. Așa că alege-le pe cele care ți se potrivesc... și afișează-ți propriul stil.

Sunet amplu, natural pentru toată muzica ta
Bandă de susținere delicată, căptușită și perne pentru urechi cu spumă cu memorie
Model Around-Ear

Muzica ta spune multe despre tine. La fel și căștile tale.

Căștile Bose SoundTrue au un design acustic avansat pentru un sunet clar, natural, pentru întregul spectru audio – de la vocaliști care ating notele înalte până la linia joasă a bass-ului. Începe. Iubește-ți muzica! Ai o bandă de susținere delicată, căptușită, și perne pentru urechi cu spumă cu memorie care stau confortabil, indiferent cât de lung e playlist-ul tău.

Comode și durabile

Mai mult decât o declarație de stil, căștile Bose SoundTrue sunt proiectate să confere calitate de durată. Cablul audio este atașat de o singură cască pentru o mai mare libertate de mișcare și pentru a evita încurcarea acestuia. De asemenea, se detașează pentru o depozitare mai comodă. Căștile se pliază comod devenind plate, iar banda de susținere este pliabilă de asemenea. Iar geanta pentru transport face ca transportul să fie facil, afișând design-ul tău preferat.

Căștile SoundTrue sunt concepute special pentru a fi utilizate cu iPhone® sau cu alte produse Apple®. Tasta de control inline situată pe spatele microfonului îți permite să controlezi funcțiile de muzică- ajustarea volumului, play/pauză, sărirea peste piese înainte sau înapoi, fast forward/rewind și schimbarea playlist-urilor. Poți de asemenea să schimbi între muzică și apeluri cu o singură atingere – toate acestea fără să fie nevoie să atingi dispozitivul-sursă. De asemenea, multe opțiuni sunt compatibile cu cele mai populare telefoane la ora actuală.

Specificatii
badge DESIGILAT
Model Over ear
Culoare Black-Mint
Articole în cutie Căștile SoundTrue™ Around Ear, Cablu cu tastă de control și microfon inline, Geantă de transport
Lungime fir 167,6 cm (cablu audio)
Desigilate Căști desigilate
Căști
Înălțime 19,10 cm
Lățime 15,20 cm
Adâncime 3,8 cm
Greutate 140 g (inclusiv cablu)
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Casti SoundTrue Around Ear http://www.all-audio.ro/userfiles/1f26bd3f-114b-4bd4-92cd-f40b5337cf6a/products/4002381_list.jpg BOSE
850.00 RON La comanda
înregistrează-te

Fii primul care află! Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu promoțiile și noutățile Bose.

powered by teamshare
© Copyright 2017 All Audio – Bose in Romania
designed by headstart.ro
Produse