X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse

Casti Bluetooth SoundLink AE II Black

compara...
Descriere

PREȚ ÎNTREG: 1290 LEI
PREȚ PROMO: 1190 LEI

Muzică și iar muzică. Fără fire.

Libertate și confort. Marile avantaje ale tehnologiilor wireless. Însă Bose îți oferă o experiență wireless și mai bună, din toate punctele de vedere. Sunet amplu, puternic, la orice volum. Apeluri mai clare pentru ambii interlocutori. Se schimbă cu ușurință între două dispozitive Bluetooth® conectate, așa că nu vei pierde niciodată un apel sau un o secvență din filmul pe care îl urmărești. Citește mai departe și vei vedea de ce acestea sunt unele din cele mai bune căști wireless pe care le poți găsi.

Performanță premium în categoria wireless
Sunet clar, natural, pentru ambii interlocutori
Butoane ușor de folosit pentru muzică și apeluri
Asculți și asculți... până la 15 ore de audiție neîntreruptă cu bateria reîncărcabilă Li-Ion
Mai ușoare și mai confortabile decât alte căști wireless
Sunet neîntrecut

O experiență wireless mai bună începe cu ce auzi. Iar căștile wireless Bose SoundLink AroundEar sună mai bine decât majoritatea altor căști din clasa lor. Combinația între tehnologia TriPort și egalizarea activă conferă sunet clar și puternic la orice volum. Așa că poți fi cu adevărat mișcat de muzică în timp ce ești în continuă mișcare. Fără fire.

Convorbiri mai clare. Auzi și ești auzit

Aceste căști versatile sunt proiectate să îmbunătățească apelurile telefonice, de asemenea. Un sistem avansat cu HD voice și tehnologie de adaptare a sunetului conferă convorbiri clare chiar și în mediile zgomotoase. Iar vocea ta se va auzi și mai natural, ca și când nu ai purta căști.


Proiectate special pentru tine

Banda ajustabilă se poziționează comod pe cap, iar pernele pentru urechi pivotează pentru o potrivire personalizată. Pernele moi și fine îți acoperă urechile, iar toate materialele sunt ușoare și durabile. Pernele pentru urechi pivotează pentru depozitarea în gentuța pentru transport. Ai și un cablu, pentru a-l conecta în caz că bateria se epuizează.

Control la îndemână

Cea mai recentă tehnologie Bluetooth® îți permite să te conectezi la dispozitive mobile cu sincronizare perfectă audio/video. Și poți să rămâi conectat și să comuți între două dispozitive în același timp. Deci, dacă vizionezi un clip pe tabletă și primești un apel pe telefon, căștile vor pune pauză clipului și vor trece la apelul telefonic. Iar atunci când închei convorbirea, căștile vor reveni la conținutul video. Poți gestiona cu ușurință mai multe dispozitive Bluetooth conectate, folosind aplicația Bose Connect, disponibilă pentru Apple sau Android.

Confort și durabilitate

Căștile wireless Bose SoundLink AroundEar II sunt proiectate pentru un ritm alert de viață, cu materiale rezistente, nylon umplut cu sticlă și oțel inoxidabil rezistent la coroziuni. Cu perne peste urechi și bandă de susținere confortabilă, sunt mai ușoare decât alte căști wireless, așa că le poți purta întreaga zi. Atunci când nu mai asculți, le poți păstra în carcasa de transport.

Specificatii
Tip casca Wireless
Model Over ear
Culoare Black
Raza de acțiune wireless 9 m
Articole în cutie Căștile SoundLink AroundEar II, Cablu audio, Cablu USB, Geantă de transport
Durata bateriei Până la 15 ore
Timp de încărcare 3 ore încărcare completă; 15 min încărcare rapidă (durată funcționare 2 ore)
Căști
Înălțime 19,05 cm
Lățime 15,24 cm
Adâncime 3,81 cm
Greutate 149,40 g
Perne pentru urechi
Înălțime 9,70 cm
Lățime 7,40 cm
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Casti Bluetooth SoundLink AE II http://www.all-audio.ro/userfiles/1f26bd3f-114b-4bd4-92cd-f40b5337cf6a/products/4000033_list.jpg BOSE
1190.00 RON La comanda

Produse recomandate

Incarcator de masina
Cod 343026-0020
La comanda
Preț 250,00 Lei
La comanda
înregistrează-te

Fii primul care află! Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu promoțiile și noutățile Bose.

powered by teamshare
© Copyright 2017 All Audio – Bose in Romania
designed by headstart.ro
Produse