X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse
Acest produs nu mai face parte din oferta!

Boxe home cinema Acoustimass 6 V Black

Descriere

Sistemul de boxe Bose Acoustimass 6 aduce la îndemână sunetul de înaltă performanță pentru filme sau muzică. Tehnologiile patentate Bose dau viață sunetului, fie că el provine de la un receiver stereo sau surround. Boxele sunt atât de mici încât se potrivesc cu orice decor, fiind alegerea ideală pentru încăperi de dimensiuni reduse.

Tehnologie Bose Acoustimass la dimensiuni minime, în spatele performanțelor acestui sistem fiind proiectarea inovatoare a modulului Acoustimass. În lipsa oricăror distorsiuni care ar putea trăda amplasarea sa, modulul poate fi ascuns oriunde, de exemplu în spatele mobilei sau al unei draperii, și sunetul, natural și profund pare a veni de la micuțele boxe cub.

Tehnologiile inovatoare Bose relevă noi detalii și nuanțe chiar și la cele mai cunoscute melodii. Cele cinci boxe cub Virtually Invisible oferă naturalețe și spațialitate muzicii și filmelor. Cu o înălțime de numai 9,55 cm, aceste boxe micuțe reproduc cu acuratețe claritatea și realismul unei performanțe live.
Sistemul de boxe Bose Acoustimass 6 este proiectat să se potrivească în orice decor. Micuțele boxe cub pot fi montate pe pereți sau pe standuri speciale, disponibile în secțiunea de accesorii.

Modul Acoustimass

Frecvenţe joase pure, reproduse cu claritate, chiar la volum mare. Împreună cu micuţele boxe cub, acest modul oferă o experienţă completă, reproducând întregul spectru sonor. Dacă nu este plasat în raza vizuală, sunetul pare a veni în întregime direct de la boxele cub.bÎn plus, puteți regla efectele după bunul plac folosind controlul de volum și efecte de joasă frecvență.

Surround sound 5.1

Experienţe senzaţional de realiste vizionând filme sau ascultând muzică cu cinci micuţe boxe cub şi un modul Acoustimass ascuns vederii. Conectate la receiver-ul 5.1, oferă plenitudine şi naturaleţe muzicii şi efectelor speciale, rămânând ascunse privirii.

Specificatii
Tip Pasive
Culoare Black
Conectivitate Conectare cu reveiver/amplificator pentru home cinema 5.1
Articole în cutie 5 boxe de formă cubică Virtually Invisible® II, Modulul Acoustimass® cu alimentare, 1 cablu de intrare (6,1 m), 3 cabluri pentru boxele frontale (6,1 m), Suporturi din cauciuc pentru boxa centrală cubică, 2 cabluri pentru boxele din spate (15,24 m), Piciorușe din cauciuc pentru boxa centrală, Cablu de alimentare
Modul de bass
Înălțime 41,4 cm
Lățime 20,7 cm
Adâncime 56,6 cm
Greutate 12,2 kg
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Boxe home cinema Acoustimass 6 V http://www.all-audio.ro/userfiles/1f26bd3f-114b-4bd4-92cd-f40b5337cf6a/products/4008253_list.jpg BOSE
3990.00 RON La comanda
înregistrează-te

Fii primul care află! Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu promoțiile și noutățile Bose.

powered by teamshare
© Copyright 2018 All Audio – Bose in Romania
designed by headstart.ro